A+ A A-

Πάνω απο 500 παιδιά μετράει σήμερα η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ-Ενθουσιασμός στην κοπή της πίτας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Rate this item
(0 votes)

Η ραγδαία ανάπτυξη που έχει τα τελευταία χρόνια, η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, η οποία σήμερα μετράει πάνω απο 500 παιδιά, με συνεχόμενα αυξητικές τάσεις, αποτελεί μια μεγάλη "προίκα" για το μέλλον του συλλόγου.

Κάθε χρόνο, η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, τροφοδοτεί με ταλεντάκια τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ, με την ευχή κάποια στιγμή όλο και περισσότεροι παίκτες, απο τα σπλάχνα της ομάδας, να αποτελέσουν τον κορμό, της πρώτης ομάδας.

Οραματικός στόχος, της σημερινής διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, είναι η ακαδημία ποδοσφαίρου να αποκτήσει το δικό της "σπίτι", μέσα απο το σχέδιο ανακατασκευής και αξιοποίησης του γηπέδου, που διαθέτει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ στην Αμμουδάρα, καθώς τα παιδιά και οι ανάγκες αυξάνονται σημαντικά, χρόνο με το χρόνο.

Στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκτιμούν, ότι το γήπεδο αυτό, μπορεί να αποτελέσει μια μεγάλη κυψέλη ταλέντων, για τον ΟΦΗ, των επόμενων ετών.

Στην ετήσια κοπή της πίτας, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Calcetto, όπου τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιεί ως βάση η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου και επικεφαλής της ακαδημίας, Νίκος Τσαμπουράκης, στάθηκε στα χαμόγελα των παιδιών, αλλά και στην εμπιστοσύνη των γονέων, στη δουλειά που γίνεται.

Οπως ανέφερε «δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να βλέπεις τα παιδικά χαμόγελα όλων αυτών των ταλέντων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, μιας οικογένειας που κάθε μέρα μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ ιδιαίτερα στους γονείς όλων αυτών των παιδιών που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους. Θέλουμε μέσα από την Ακαδημία μας, να εξελίξουμε αυτά τα ταλέντα ώστε τα επόμενα χρόνια να τα δούμε να αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ. Αλλά θέλουμε να διαπαιδαγωγήσουμε και σωστούς χαρακτήρες και να δημιουργήσουμε υγιείς φιλάθλους για την ομάδα μας. Ευχαριστώ τους προπονητές για την δουλειά που γίνεται, ευχαριστώ το Calcetto που μας φιλοξενεί δωρεάν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και την ΠΑΕ ΟΦΗ, για την άψογη συνεργασία που σήμερα έχουμε ".

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Κώστας Καζανάκης, μίλησε για παιδιά που είναι "η καρδιά του ΟΦΗ", όπως είπε και ευχήθηκε κάποια απο αυτά να μεγαλουργήσουν στην πρώτη ομάδα.

Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καζανάκης "αυτά τα παιδιά είναι η καρδιά του ΟΦΗ. Είναι οι αυριανοί φίλαθλοι της ομάδας μας και πάνω από όλα οι ποδοσφαιριστές της μεγάλης ομάδας, μία μέρα. Η ακαδημία έχει πάνω από 500 παιδιά διάφορων ηλικιών και είμαι σίγουρος πως θα βγουν νέοι ποδοσφαιριστές να αγαπάνε το Ηράκλειο, την Κρήτη και τον ΟΦΗ πάνω απ’ όλα. Εύχομαι αυτά τα παιδιά να έχουν υγεία, να προοδεύουν στο σχολείο και να είναι σίγουρα πως το σήμα του ΟΦΗ που επέλεξαν να έχουν στο πέτο, θα τους στηρίζει μία ζωή σε όποιο μετερίζι και αν βρεθούν".

Στην πίτα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Ηλίας Πουρσανίδης, ο διευθυντής της ακαδημίας της ΠΑΕ ΟΦΗ Θοδωρής Ελευθεριάδης, ο πρόεδρος των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΟΦΗ Σήφης Κορωνάκης και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, με τον Βαγγέλη Παπαγγελή (ΕΠΣΗ).

Στο περιθώριο της κοπής της πίτας, ενθουσιασμό στα μικρά παιδιά, έδωσε η παρουσία των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΟΦΗ Χριστογεώργου, Αποστολάκη και Ριέρα, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν, με τους μικρούς αθλητές του ΟΦΗ και υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα.

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, λειτουργεί Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή στο Calcetto, την Δευτέρα και την Τρίτη στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, προπονείται η ομάδα Youth League, αλλά και στο γήπεδο του ΕΓΟΗ, την Τετάρτη και την Παρασκευή.

Πληροφορίες για την ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο 2810-311525.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων