A+ A A-

Items filtered by date: Δευτέρα, 14 Απριλίου 2025 - ΟΦΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Σε δυνατά τουρνουά σε Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Σε δυο πολύ δυνατά τουρνουά, θα συμμετάσχει η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, πριν και μετά το Πάσχα.

Απο σήμερα Μεγάλη Δευτέρα, μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη, θα συμμετάσχει στο AEGEO CUP 2025 διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σε γήπεδα της πόλης του Ηρακλείου.

Σε αυτό το τουρνουά, η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, θα συμμετάσχει σε όλες τις ηλικιακές βαθμίδες (2011-2012, 2013-2014, 2015-2016, 2017-2018), με 150 αθλητές και 10 τμήματα.

Ενώ, την Τρίτη του Πάσχα το πρωί, η Ακαδημία θα μεταβεί αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη όπου το τριήμερο 22-23-24 Απριλίου θα συμμετάσχει με τέσσερα αγωνιστικά τμήματα, (Κ13, Κ12, Κ11, Κ10), στο τουρνουά ROAD TO SALONICA CUP 2025. Η αποστολή θα αποτελείται από 54 νεαρούς ποδοσφαιριστές, 7 συνοδούς προπονητές.

Την αποστολή στη Θεσσαλονίκη, θα συνοδεύσουν ο Αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η. Νίκος Τσαμπουράκης και ο Τεχνικός Υπεύθυνος της Ακαδημίας, Βασίλης Μαραγκάκης.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα  2810-311525 (γραφεία Ερασιτέχνη ΟΦΗ) και 6934590403, 2810317777.

 

 

100 XΡΟΝΙΑ ΟΦΗ-Δείτε το VIDEO της μεγάλης γιορτής της κολύμβησης

Η καρδιά του ΟΦΗ,  χτύπησε δυνατά, το Σαββατοκύριακο (12-13/4) στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, στην ημερίδα "100 ΧΡΟΝΙΑ ΟΦΗ" που διοργάνωσε ο ΟΦΗ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης.

Πάνω απο 450 αθλητές απο 15 σωματεία όλη την Κρήτη, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην ημερίδα μίνι και προαγωνιστικών κατηγοριών, στην οποία συμμετείχαν όλα τα ταλεντάκια του νησιού, απο 8 έως 12 ετών.

Ηταν μια μεγάλη γιορτή της κολύμβησης, που θα μείνει στην ιστορία.

Ολα τα παιδιά, έλαβαν διπλώματα, μπλουζάκια και μια τσάντα πλάτης, ενώ οι τρείς πρώτοι νικητές, παίρνουν μετάλλια με το επετειακό σήμα του ΟΦΗ.

Συγκινητική, στιγμή της ημερίδας,  η βράβευση εις μνήμη του άλλοτε ιστορικού εφόρου της κολύμβησης του ΟΦΗ, Μανώλη Γιγουρτάκη, ο οποίος έφυγε απο τη ζωή το 2019 και ο χαμός του βύθισε σε θλίψη την οικογένεια του ΟΦΗ, αλλά και όλο το κολυμβητήριο.

Την πλακέτα, παρέλαβε ο υιός του και πολίστας του ΟΦΗ, Αρης Γιγουρτάκης, με τον υιό του, Μανώλη, ο οποίος κράτησε με περηφάνεια, την πλακέτα του παππού του.

Δείτε στο παρακάτω VIDEO τι δήλωσαν για την κολυμβητική ημερίδα "100 ΧΡΟΝΙΑ ΟΦΗ" οι: 

Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης (Βουλευτής Ν.Δ.), Γιώργος Σενετάκης (Εκπρόσωπος του βουλευτή της ΝΔ Μάξιμου Σενετάκη-Ιστορικός διευθυντής του κολυμβητηρίου Ηρακλείου), Γιάννης Τσαπάκης (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ηρακλείου), Δημήτρης Αποστολάκης (Γεν. Γραμματέας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ), Γιάννης Αρώνης (Μέλος Δ.Σ. Ερασιτέχνη ΟΦΗ), Γιώργος Σπαγουλάκης (Μέλος Δ.Σ. Ερασιτέχνη ΟΦΗ, πρώην πολίστας του ΟΦΗ), Μένανδρος Παντελλίδης (Πρόεδρος ΕΑΚΗ-μέλος Δ.Σ. Ερασιτέχνη ΟΦΗ), Γιώργος Ανδρουλάκης (Πρόεδρος ΠΕΚΥΚΡ), Μαίρη Μηναδάκη (Γεν. Γραμματέας ΠΕΚΥΚΡ-Ιστορική παράγοντας κολύμβησης), Γιώργος Χουρδάκης (Αντιπρόεδρος ΕΑΚΗ-Πρώην πολίστας του ΟΦΗ), Μιχάλης Σπαγουλάκης (Ιστορικό στέλεχος του υγρού στίβου του ΟΦΗ), Δημήτρης Παπαδάκης (μέλος της επιτροπής υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ), Αρης Γιγουρτάκης (υιός του ιστορικού εφόρου του ΟΦΗ Μανώλη Γιγουρτάκη, πρώην πολίστας του ΟΦΗ).

Δείτε παρακάτω το VIDEO

100 ΧΡΟΝΙΑ ΟΦΗ-Συγκίνηση στη βράβευση που έγινε στη μνήμη του Μανώλη Γιγουρτάκη

Στη μεγάλη γιορτή της κολύμβησης της Κρήτης, 100 ΧΡΟΝΙΑ ΟΦΗ, στην οποία συμμετείχαν 450 αθλητές απο 15 σωματεία απο όλο το νησί και γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία, ξεχωριστή στιγμή ήταν η βράβευση στη μνήμη του ιστορικού εφόρου του ΟΦΗ, Μανώλη Γιγουρτάκη, ο οποίος έφυγε απο τη ζωή το 2019 και ο χαμός του βύθισε σε θλίψη την οικογένεια του ΟΦΗ, αλλά και όλο το κολυμβητήριο.

Την πλακέτα, παρέλαβε ο υιός του και πολίστας του ΟΦΗ, Αρης Γιγουρτάκης, με τον υιό του, Μανώλη, ο οποίος κράτησε με υπερηφάνεια, την πλακέτα του παππού του.

Ο Αρης Γιγουρτάκης, συγκινημένος ανέφερε μιλώντας για τον πατέρα του, ότι "ο πατέρας μου αφιέρωσε ένα μεγάλο μέρος της ζωής του στον ΟΦΗ και στον αθλητισμό. Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο και βοηθούσε όσο μπορούσε. Απο τα 7 μου χρόνια είμαι μέρος του ΟΦΗ, στην κολύμβηση και στο πόλο. Αυτό το κολυμβητήριο είναι όλη μου η ζωή. Είμαστε και εμείς ένα μικρό της ιστορίας του ΟΦΗ και των 100 χρόνων που γιορτάζει και είμαστε χαρούμενοι για αυτό". 

 

 

Subscribe to this RSS feed

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων