A+ A A-

Σταματάει μέχρι νεωτέρας τις προπονήσεις το βόλει του ΟΦΗ

Rate this item
(0 votes)

Το lock down επηρεάζει και το επαγγελματικό βόλει, καθώς οι προπονήσεις και οι αγώνες των ομάδων ακόμη και της επαγγελματικής Λίγκας (Volley League) σταματούν μέχρι νεωτέρας.

Οπως ανακοίνωσε και το ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ "η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, μετά τις ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα, σταματάει τις προπονήσεις, περιμένοντας τις εξελίξεις με την ευχή η επανέναρξη στην κανονικότητα, να γίνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα και η ομάδα μας και η αθλητές μας να επιστρέψουν στις προπονήσεις και τους επίσημους αγώνες.

Υγεία και καλή δύναμη σε όλες τις ομάδες και τους αθλητές, αλλά και σε όλο τον κόσμο!"

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ αναφέρει:

Μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά σχετικά με την καραντίνα που θα μπει η χώρα από το πρωί του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου 2020 και για τρεις εβδομάδες, οι εκπρόσωποι των ΤΑΑ σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. που έγινε σε τηλεδιάσκεψη αποφάσισαν τα ακόλουθα:

Συζητήθηκαν προβλήματα λειτουργίας των ΤΑΑ καθώς και θέματα συντήρησης των ομάδων, ενώ μέχρι και την τελευταία στιγμή η ΕΣΑΠ έκανε προσπάθεια για να συμπεριληφθεί η Volley League στα πρωταθλήματα που συνεχίζονται όπως η Super League 1 στο ποδόσφαιρο και η Basket League στο μπάσκετ.

Θα γίνουν προσπάθειες προς πάσα κατεύθυνση ώστε να υπάρξει προγραμματισμός για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τις προπονήσεις των ομάδων.

Σε όλες τις ομάδες με το που θα επανεκκινίσει το πρωτάθλημα θα τους δοθούν 10 ημέρες προκειμένου να προετοιμαστούν οι αθλητές.

Το πώς θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από το πότε θα δώσει η κυβέρνηση την έγκριση για επιστροφή στα γήπεδα.

Η ΕΣΑΠ θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της την επόμενη εβδομάδα αφού προηγηθούν και νέες συζητήσεις μεταξύ των μελών του Συνεταιρισμού".

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων