A+ A A-

Items filtered by date: Σάββατο, 01 Μαρτίου 2025 - ΟΦΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Μεγάλη νίκη για τα κορίτσια της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ: Κέρδισαν 3-10 τη Χίο

Με μεγάλη πρωταγωνίστρια την Αντωνιάδη, η οποία πέτυχε 5 γκολ, τα κορίτσια της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, πέτυχαν μεγάλη νίκη με 3-10, επί του Ναυτικού Ομίλου Χίου, για το πρωτάθλημα της Α2.
Με εξαίρεση το πρώτο 8λεπτο, στο οποίο βρέθηκε να χάνει με 1-0, η ομάδα του ΟΦΗ, κυριάρχησε στο κολυμβητήριο Βουλιαγμένης, προηγήθηκε με 2-5 στο τρίτο δεκάλεπτο και στην τελευταία περίοδο, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της, για το τελικό 3-10.
Αυτή είναι η πρώτη νίκη, σε δυο αγώνες, στην Α2, για τα κορίτσια του ΟΦΗ, που είχαν ηττηθεί στην πρεμιερα με 8-5 απο την Καστέλλα, στον Πειραιά.
Όπως ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Φιτσανάκης, "είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα και βήμα παραμονής για μας. Βλέπουμε πλέον και τα πλέι-οφ".
Τα 8λεπτα: 1-0, 0-2, 1-3, 1-5.
ΟΦΗ (Κώστας Φιτσανάκης): Κανταλέα, Γιανναδάκη 1, Ασκερίδου, Τζοβάρα 1, Αντωνιάδη 5, Κώστογλου, Κοκκινάκη 1, Μανουσάκη, Καραβού, Χρυσοβέργη 2, Λεοντσίνη.

Ζωντανό το όνειρο της ανόδου για τα κορίτσια του ΟΦΗ-Κέρδισαν και την Ηλιούπολη με 3-0

To όνειρο της ανόδου, καλά κρατεί, για τα κορίτσια του ΟΦΗ, που καθάρισαν και την Ηλιούπολη, με 3-0 στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου και τρείς στροφές πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α2 γυναικών, συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα!

"Μπράβο κοριτσάρες!" έγραψε στα μέσα κοινωνικης δικτύωσης, ο Οργανισμός βόλεϊ του ΟΦΗ.

Τα κορίτσια του ΟΦΗ, βρήκαν αντίσταση, απο την αντίπαλη ομάδα, μόνο στο τρίτο σετ, όταν προηγήθηκαν με 23-20, η Ηλιούπολη, μείωσε σε 23-22, αλλά μετά το ταιμ-άουτ του Νίκου Προύφα, ο ΟΦΗ με ένα 2-0, έκλεισε το σετ με 25-22 και το παιχνίδι με 3-0.

Πολύ όμορφες στιγμές, πριν την έναρξη του αγώνα!

Η ομάδα του ΟΦΗ, υποδέχθηκε με ανθοδέσμες τις δυο πρώην αθλήτριες του, που αγωνίζονται στην ομάδα της Ηλιούπολης, την Ελένη Καλουτσάκη και την Ιωάννα Κοτζεδάκη.

Σε μια ακόμη υπέροχη στιγμή, οι δυο ομάδες, φωτογραφήθηκαν μαζί, πριν την έναρξη της αναμέτρησης, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Τα σετ: 25-15, 25-13, 25-22.

Διαιτητές: Κόκκας, Χαριτωνίδου.

ΟΦΗ (Νίκος Προύφας): Γκουασταβίνο, Μαραθοκαμπίτου, Μανάι Σ, Πρινιωτάκη, Ποδαρά, Κοζωνάκη, Βούλγαρη, Γκιζέττη, Φανιουδάκη Ν, Αραμπατζή, Γαρεφαλάκη, Σφακιανάκη, Φανιουδάκη Ελ, Γαραζανάκη.

Δείτε εδώ το παιχνίδι, που μεταδόθηκε σε LIVE STREAMING.

 

Στο τελευταίο αντίο στον Μανώλη Λιδάκη

Με ένα κασκόλ του ΟΦΗ, με το επετειακό σήμα των 100 χρόνων, το οποίο τοποθέτησε πάνω στο φέρετρο και όμορφα λόγια, ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Δημήτρης Αποστολάκης, αποχαιρέτησε το Μανώλη Λιδάκη, στην κηδεία του σπουδαίου Κρητικού καλλιτέχνη και μεγάλου φίλου του συλλόγου μας,  που έγινε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά.

"Με βαθιά θλίψη και συγκίνηση αποχαιρετούμε τον Μανώλη Λιδάκη. Η οικογένεια του ΟΦΗ, του εύχεται καλό ταξίδι στο Φως. Είμαστε σίγουροι ότι μαζί με τον Νίκο Ξυλούρη και τον Μανώλη Ρασούλη εκεί ψηλά, θα συνεχίσουν να τραγουδούν για την αγαπημένη μας ομάδα. Καλό ταξίδι, Μανώλη" ανέφερε ο Δημ. Αποστολάκης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκπροσώπησαν στην κηδεία, ο Γεν. Γραμματέας Δημήτρης Αποστολάκης και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Γιάννης Αρώνης, ενώ παρέστη και το άλλοτε μέλος της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Βασίλης Κλάδος.

Οι εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια, στην οικογένεια του Μανώλη Λιδάκη και τους ανέφεραν ότι η οικογένεια του ΟΦΗ, δεν θα τον ξεχάσει ποτέ.

Στην κηδεία, παρόντες ήταν ακόμη παλιοί παράγοντες του ΟΦΗ και ποδοσφαιριστές, αλλά και στελέχη της ΠΑΕ ΟΦΗ.

 

Subscribe to this RSS feed

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων