A+ A A-

Items filtered by date: Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 - ΟΦΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Επισκεφθείτε το ofishop

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ενημερώνει τα μέλη του, ότι το Σάββατο (23/9) ημέρα του αγώνα ΟΦΗ-Ατρόμητος, θα είναι ανοιχτό το ofishop, το νέο φυσικό κατάστημα (μπουτίκ), με αποκλειστικά προϊόντα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι απο το γραφεία του συλλόγου, πίσω απο τη θύρα 1, του γηπέδου Θεόδωρος Βαρδινογιάννης (οδός Ισαύρων, Καμίνια), απο τις 10 το πρωί, μέχρι και το απόγευμα στις 5.30μμ.
-Πιστή στην υπόσχεση της, στο κοινό της ομάδας μας, η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, παρέχει πλέον σε όλους, την δυνατότητα να προμηθευτούν προϊόντα "με την ασπίδα στην καρδιά", τόσο απο φυσικό κατάστημα, όσο ηλεκτρονικά, αλλά και ταχυδρομικά.
-Για τις ηλεκτρονικές σας αγορές, επισκεφθείτε το e-shop του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, σε συνεργασία με την αθλητική εταιρεία Macron (Mπείτε εδώ: https://clubshop.macron.com/thessaloniki/o-f-i/kit-top-up).
-Για τις τηλεφωνικές σας παραγγελίες, απο όλα τα μέρη της Ελλάδος και το εξωτερικό, επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 2810-311 525, για να λάβετε τα αποκλειστικά προϊόντα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στον δικό σας χώρο.
-Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2810-311525 (Γραφεία Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Ισαύρων 93, Καμίνια). #ofierasitechnis

 

 

Ερασιτέχνης ΟΦΗ: "Πάμε γερά, στο σπίτι μας"

Φίλαθλοι του ΟΦΗ,

Το Σάββατο (23/9, 5.30μμ) η ομάδα μας δίνει ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι στο γήπεδο μας, με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Πάμε γερά, όλοι μαζί για να κάνουμε, μετά τις μεγάλες νίκες με Αρη και ΠΑΟΚ,  το 3Χ3 στο σπίτι μας και να διατηρήσουμε απόρθητο κάστρο, το γήπεδο μας.

Γεμίζουμε ξανά το "Θόδωρος Βαρδινογιάννης" και με δυνατή φωνή, βοηθάμε την ομάδα και τους παίκτες, για μια ακόμη μεγάλη νίκη.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ

 

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ ενημερώνει τα μέλη του και τους φίλους της ομάδας μας, ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης (Σάββατο 23/9, 5.30μμ) ότι για την έκδοση της κάρτας φίλου ΟΦΗ, τα γραφεία του συλλόγου μας, θα είναι ανοιχτά, το Σάββατο (23/9) απο τις 10 το πρωί, μέχρι και τις 5.30 το απόγευμα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την κάρτα φίλου ΟΦΗ 2023-24:
-Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ εκδίδεται ΜΙΑ ΦΟΡΑ το χρόνο και ισχύει για όλη την αγωνιστική σεζόν 2023-24.
- Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ είναι απαραίτητη για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας ή εισιτηρίου αγώνα, στα παιχνίδια της ομάδας μας στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.
-Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ απο τις 16 Αυγούστου κοστίζει 15 ευρώ (μέχρι 15/8 η τιμή ήταν 10 ευρώ) και αυτή η τιμή θα ισχύσει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
-Τα έσοδα της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ θα διατεθούν για τις ανάγκες του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο οποίος διαθέτει 10 αγωνιστικά τμήματα (Βόλεϊ, Μπάσκετ, Στίβος, Πόλο, Κολύμβηση, Ποδόσφαιρο, Σκάκι, Άρση Βαρών, Πυγμαχία, Τροχοσανίδα) και πάνω απο 1500 αθλητές, στις τάξεις του.
-Για τα παιδιά μέχρι 12 ετών, εφ' όσον συνοδεύονται ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ. Είναι μια προσφορά του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στα παιδιά και τους σημερινούς, αλλά και αυριανούς φιλάθλους της ομάδας μας.
-Για την έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ, είναι απαραίτητη, η αστυνομική ταυτότητα και το e-mail του κάθε κατόχου.
-Η έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ, γίνεται κάθε μέρα απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93, πίσω απο τη θύρα 1, γήπεδο ΟΦΗ).

-Η έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ, γίνεται ηλεκτρονικά, μέσα απο την πλατφόρμα, της Ticketmaster, στο παρακάτω link: https://www.ticketmaster.gr/showEventInformation.html...
-Για πληροφορίες, επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2810-311525 (γραφεία Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Ισαύρων 93, Καμίνια, Γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης).
Παίρνουμε κάρτα φίλου, αγοράζουμε εισιτήριο αγώνα ή εισιτήριο διαρκείας και στηρίζουμε την ομάδα μας!

Δυνατή επανεκκίνηση στο τμήμα κολύμβησης του ΟΦΗ

Δυνατή επανεκκίνηση, κάνει το τμήμα κολύμβησης του ΟΦΗ, που θέλει να έχει και φέτος μια πετυχημένη χρονιά.

Τόσο τη μικρή όσο και στην μεγάλη πισίνα του Λίντο, οι προπονητές του ΟΦΗ, δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό.

Στην μεγάλη πισίνα αγωνιστικό και προαγωνιστικό, αλλά και σε ένα τμήμα αρχαρίων ο προπονητής Γιάννης Ζελεσκίδης και ο Γιάννης Ζαχαριουδάκης (ένα τμήμα αρχαρίων), αλλά και στην μικρή πισίνα οι προπονητές Εφη Πηρουνάκη, Ντέμη Κάργατζη, Θωμάς Μαστοράκης και Γιάννης Ζαχαριουδάκης, διδάσκουν στα μικρά παιδιά, τα μυστικά της κολύμβησης.

Μετά από συνάντηση που έγινε, ορίστηκαν και οι έφοροι των τμημάτων στην κολύμβηση του ΟΦΗ.

Πρόκειται για τους: Ράνια Βαμποράκη (προαγωνιστικό και αγωνιστικό), Εμμανουέλα Μαυράκη (προαγωνιστικό), Ειρήνη Σταυρίδου (προαγωνιστικό), Αργυρώ Σταυρίδη (αγωνιστικό), Γιάννης Μανδαλενάκης (προαγωνιστικό).

Οι εγγραφές στο τμήμα κολύμβησης του ΟΦΗ, συνεχίζονται καθημερινά.

Πληροφορίες για περαιτέρω ενημέρωση, στο τηλέφωνο 2810-311 525 (γραφεία Ερασιτέχνη ΟΦΗ, κάθε μέρα απο τις 10 πμ-6μμ) και στο 2810-260668 (γραφείο ΟΦΗ, κολυμβητήριο, 3μμ-9μμ).

Στην φωτογραφία, οι προπονητές της μικρής πισίνας, απο αριστερά οι Θωμάς Μαστοράκης, Εφη Πηρουνάκη, Ντέμη Κάργατζη και Γιάννης Ζαχαριουδάκης.

Μάθε τώρα τα μυστικά του βόλεϊ απο τον μεγαλύτερο σύλλογο της Κρήτης!

Μάθε τώρα τα μυστικά του βόλεϊ απο τον μεγαλύτερο σύλλογο της Κρήτης!

Ξεκίνησαν οι εγγραφές, σε αγόρια και κορίτσια απο 8 ετών.

Το καλύτερο επιτελείο προπονητών σε περιμένει:

-Νίκος Αντωνιάδης

-Νίκος Προύφας

-Ανέστης Μαλτίδης

-Γιάννης Καρδαμανίδης

-Κική Παπουλίδου

-Κλειώ Χαλαζά

-Ιωάννης Τσαντίδης.

Ο ΟΦΗ έχει δημιουργήσει ακαδημίες βόλεϊ σε Γάζι, Κατσαμπά, Μεσαμπελιές, Δειλινά, Καμίνια, Βασιλειές.

Μάθε τώρα περισσότερες πληροφορίες στο 2810-311 525 (Γραφεία Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Ισαύρων 93, Καμίνια, Γήπεδο ΟΦΗ, τηλέφωνο 2810-311525).

  • Published in ΒΟΛΕΥ
Subscribe to this RSS feed

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων