A+ A A-

Πως θα βγάλετε ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ

Rate this item
(0 votes)
Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ κάνει γνωστό στους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι ΟΦΗ-Παναθηναϊκός την Κυριακή (28/8, 9μμ), στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, ότι τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα είναι ανοιχτά ΟΛΗ ΜΕΡΑ τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή, για την έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ.
Συγκεκριμένα, τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, θα είναι ανοιχτά το Σάββατο (27/8) απο τις 10 το πρωί, μέχρι τις 8 το βράδυ και την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, απο τις 10 το πρωί, μέχρι τις 9.30 το βράδυ.
Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ είναι απαραίτητη για την είσοδο, στο γήπεδο του ΟΦΗ, είτε με εισιτήριο διαρκείας, είτε με εισιτήριο αγώνα.

 

Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ, έχει πάνω το ονοματεπώνυμο του κατόχου και το μοναδικό κωδικό, που είναι απαραίτητος για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας ή εισιτηρίου αγώνα.

 

Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗκοστίζει 10 ευρώ, και όλα τα έσοδα απο αυτήν, διατίθενται για τις ανάγκες του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

 

Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ, εκδίδεται μια φορά και ισχύει όλο το χρόνο.

Για την έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ, είναι απαραίτητη, η αστυνομική ταυτότητα και το e-mail του κάθε κατόχου.

Η έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ, γίνεται είτε διαδικτυακά, είτε μέσα απο την πλατφόρμα, της Τicketmaster, στο παρακάτω link: ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ 2022-2023 (ticketmaster.gr)

Πάρε ΤΩΡΑ στα χέρια σου, την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ, απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Oσοι έχουν πληρώσει, το αντίτιμο των 10 ευρώγια την έκδοση ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ ή όσοι θα βγάλουν, μπορούν πλέον καθημερινά, να παραλαμβάνουν την κάρτα τους, απο τα γραφεία του συλλόγου, στην οδό Ισαύρων 93, κάτω απο τη θύρα 1, του γηπέδου Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.

Για την παραλαβή της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ είναι απαραίτητη η απόδειξη πληρωμής, που έχει τον μοναδικό κωδικό, για κάθε κάτοχο της κάρτας, αλλά και η αστυνομική ταυτότητα.

Για το παιχνίδι ΟΦΗ-Παναθηναϊκός, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ απαραίτητη, η έκδοση ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ, για τα παιδιά μέχρι 12 ετών, για την είσοδο στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Υπενθυμίζουμε, ότι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ απαραίτητη, η αγορά ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ και για τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας.

 

Τα παιδικά εισιτήρια για το παιχνίδι ΟΦΗ-Παναθηναϊκός, εκδίδονται από τα φυσικά σημεία πώλησης, που έχουν ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και είναι:

 

· Απο OFI FC Official Store, στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» (επί της οδού Καντάνου, δίπλα στην είσοδο της Θύρας 9). Ωράριο: Τετάρτη – Σάββατο 10:00 – 15:00 , Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 10:00 – 14:00 & 18:00 – 21:00.

 

· Από το κατάστημα COSMOS SPORT, οδός 1821 στο κέντρο του Ηρακλείου (Δευτέρα έως Σάββατο 12:00-18:30, 2811-810257)

 

· Από το Stadium Café, (οδός Σοφοκλή Βενιζέλου 109). Ωράριο: Τρίτη – Σάββατο 08:00 – 00:00, τηλ. επικοινωνίας: 2810313727.

 

 

Για πληροφορίες επικοινωνείτε με τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο 2810 -311525 και στο e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων