A+ A A-

O Μιχάλης Σαρικεϊσογλου νέα μεταγραφή για την ομάδα βόλει του ΟΦΗ μας

Rate this item
(0 votes)

Ένα ακόμη αθλητή με μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις από την Α1 κατηγορία, στην οποία έχει αγωνιστεί για 11 χρόνια, απέκτησε η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, συμπληρώνοντας με ένα ακόμη κομμάτι του παζλ, της ομάδας, που θα παρουσιάσει, στο φετινό πρωτάθλημα της Volley League.
O 36χρονος πολύπειρος ακραίος Μιχάλης Σαρικεϊσογλου, είναι και επίσημα παίκτης του ΟΦΗ, καθώς υπέγραψε με την κρητική ομάδα, για ένα χρόνο και αποτελεί την 6η φετινή μεταγραφή του ΟΦΗ, μετά τον 24χρονο (2μ04) διεθνή Κολομβιανό κεντρικό Kevin Αlexander Karabali , τους επίσης διεθνείς Milos Culafic (ακραίος, 33 ετών, Μαυροβούνιος), Dmitry Storozhilov (πασαδόρος, 33 ετών, Ουκρανός) και τους Ελληνες (Γιάννης Ρουμελιωτάκης, ακραίος 30 ετών, Δημήτρης Γκαράς, λίμπερο, 33 ετών).
Ο Σαρικεϊσογλου, την τελευταία αγωνιστική περίοδο, αγωνίστηκε στην αξιόλογη ομάδα της Ρόδου, η οποία ήταν από τους βασικούς αντιπάλους του ΟΦΗ, στην μάχη της ανόδου στην Volley League.
“Ο ΟΦΗ μπορεί να γίνει μια σταθερή δύναμη στην Volley League”
Ο Μιχάλης Σαρικεϊσογλου, μίλησε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στο ofierasitechnis.gr για την επιστροφή του στην Α1 βόλει, με τον ΟΦΗ.
Ο έμπειρος ακραίος που έχει μεγάλη διαδρομή 11 ετών στα γήπεδα της μεγάλης κατηγορίας, με τη φανέλα την φανέλα των Αρη, ΠΑΟΚ, Παμβοχαικου, Α.Ο. Κηφισιάς, Παναχαική, Κυζικό Νέας Περάμου.
Όπως είπε «ο ΟΦΗ δείχνει από τις κινήσεις που κάνει, ότι δεν ανέβηκε για να πεί ότι ανέβηκε. Δείχνει θέληση για μια καλή πορεία και θέλω και εγώ να στηρίξω αυτήν την προσπάθεια.
Ο ΟΦΗ ομάδα με μεγάλη ιστορία και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Ο ΟΦΗ έχει όλες τις προυποθέσεις να είναι μια σταθερή ομάδα στην Volley League. Βλέπω ότι κάνει σοβαρές κινήσεις και με σωστή δουλειά όλα θα πάνε καλά. Να έχουμε υγεία και όλα θα πάνε καλά».
Ο πολύπειρος αθλητής, αναφέρεται και στις μάχες που έδωσε φέτος με αντίπαλο τον ΟΦΗ, ως παίκτης της ομάδας της Ρόδου.
Όπως είπε «θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Δημήτρη Ζλατιλίδη και τον πρόεδρο Γιάννη Δανδάλη, για την εμπιστοσύνη. Ο κόουτς, με είδε όλη τη χρονιά και μου έδωσε μια θέση στην ομάδα που φτιάχνει φέτος για την Α1».
Ο Σαρικεϊσογλου, αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα πλου έζησε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Όπως είπε «στα παιχνίδια με τη Ρόδο, η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, να κρατήσουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Είναι σημαντικό ομάδες με κόσμο όπως ο ΟΦΗ, να παίζουν σε ένα γεμάτο γήπεδο».

Ποιος είναι
Ο Μιχάλης Σαρικεϊσογλου, γεννήθηκε στις Σέρρες στις 28/4/83 έχει ύψος 1μ93 και είναι ακραίος. Εχει σπουδαία καριέρα, καθώς έχει φορέσει την φανέλα των Αρη, ΠΑΟΚ, Παμβοχαικου, Α.Ο. Κηφισιάς (Α1 κατηγορία), Επικούρου Πολίχνης (Α2), Παναχαική (Α1), Κυζικό Νέας Περάμου (Α1), Ρόδου (Α2), ενώ έφτασε και σε διεθνή διάκριση, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Ρουμάνικης Ζαλάου (κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο).
Με την Κηφισιά έφτασε μέχρι τον τελικό του Λιγκ Κάπ. Ενώ υπήρξε και μέλος της Εθνικής ομάδας βόλει των Ανδρών.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων