A+ A A-

Το μέλλον του ΟΦΗ ήταν εκεί! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Rate this item
(0 votes)

Γέμισε παιδικές φωνές η αίθουσα του TEXNOΠΟΛΙΣ στην ετήσια κοπή της πίτας της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Το αύριο του ΟΦΗ, ήταν εκεί και οι μικροί άσοι του ΟΦΗ έκλεψαν τις εντυπώσεις!

Στο μήνυμα του, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης ανέφερε ότι  «σας ευχαριστούμε που έχετε εμπιστευτεί τα παιδιά σας στον ΟΦΗ. Είναι τιμή μας. Γίνεται καλή δουλειά και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι πολλοί αθλητές από την ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, συνεχίζουν στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ. Αν και είχαμε κάποια θέματα φέτος με το γηπεδικό, ελπίζω ότι σύντομα θα έχουμε μια καλύτερη και μόνιμη λύση πάνω σε αυτό. Εύχομαι υγεία σε όλους και αυτό που μας ενδιαφέρει πάντα είναι να βγάζουμε καλούς αθλητές, αλλά και καλούς ανθρώπους στην κοινωνία».

Εκ μέρους της Διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στην κοπή της πίτας της ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, βρέθηκαν ακόμη ο Γενικό Γραμματέας Παναγιώτης Σπυριδάκης και ο Αντώνης Κοτσιφάκης.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και η ακαδημία ποδοσφαίρου ευχαριστούν τους χορηγούς τους, την εταιρεία Βιδάκης, τα Ζαχαροπλαστεία Elite, τα καταστήματα Cosmos Sport και το ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ για την φιλοξενία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων