A+ A A-

Ηττήθηκαν οι πιτσιρικάδες του ΟΦΗ' 94

Rate this item
(0 votes)

Σε ένα ματς που έγινε υπό δύσκολες συνθήκες λόγω του ασταμάτητου αέρα καθόλη τη διάρκεια των 90 λεπτών, ο ΟΦΗ ’94 δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις ιδιαιτερότητες του αγώνα και ηττήθηκε με 1-3 από την Παλιανή 2008 στα Καλέσα.

Το θετικό για τον ΟΦΗ '94 ήταν το εξαιρετικό ντεμπούτο του Γιώργου Σημαιάκη (γεν. 2003), που προωθείται από την ομάδα Κ15 ΟΦΗ ενώ σύντομα ετοιμάζονται και άλλα παιδιά για να συμμετέχουν με τον ΟΦΗ '94 στο πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣΗ.

Η εδαφική υπεροχή του ΟΦΗ ’94 στο α’ ημίχρονο δεν μετουσιώθηκε σε γκολ, αντίθετα αυτοί που προηγήθηκαν 0-1 ήταν οι φιλοξενούμενοι με τέρμα που σημείωσε στο 43’ ο Χουλιάρας.

Ο ΟΦΗ ’94 δέχτηκε και δεύτερο γκολ στο 58’ με σκόρερ για την Παλιανή τον Γιασσάκη. Στο 60’ υπήρξαν διαμαρτυρίες για ακυρωθέν γκολ του Γκλεζάκου και στο 63’ ο ΟΦΗ ’94 μείωσε 1-2 με τον Αυγουστάκη.

Στα λεπτά που απέμεναν πάντως η Παλιανή 2008 ήταν αυτή που όχι μόνο έβαλε τρίτο γκολ με τον Κοσμαδάκη αλλά είχε κι άλλες ευκαιρίες με Γιασσάκη και Χουλιαρά, χωρίς ο ΟΦΗ ’94 να μπορεί να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΟΦΗ ’94: Χαιρέτης, Κουρίνος (46’ Παπαδάκης Μ.Μ.), Μανιουδάκης, Γκλεζάκος, Αυγουστάκης, Καμπουράκης, Μαυρογιαννάκης (46’ Χιώτης), Αρχοντάκης (83’ Μερκούρης), Αλεξάκης (74’ Παπαδάκης Μ.Χ.), Κουτεντάκης, Σημαιάκης

ΠΑΛΙΑΝΗ 2008: Μακρυγιαννάκης, Τζερεμάκης, Σπινθουράκης Στ., Πεταλάκης, Κοσμαδάκης Ε. (86’ Οικονομάκης Γ.), Οικονομάκης Κ. (75’ Κεφάλας), Γιασσάκης (86’ Μουστάκας), Τριαματάκης, Κοσμαδάκης Ι., Χουλιάρας, Βιτσαράς (89' Σπινθουράκης Ε.)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων